Пълнолуние в 14:39ч в знак Козирог.  При Пълнолуние Слънце и Луна

...
Пълнолуние в 14:39ч в знак Козирог. 
При Пълнолуние Слънце и Луна
Коментари Харесай

Ако искате да сте в унисон с енергията на този ден, практикувайте всякакъв вид аскетизъм

Пълнолуние в 14:39ч в символ Козирог. 

При Пълнолуние Слънце и Луна са в съпротива. Нехармоничният аспект сред двете светила провокира спор на схващане и подсъзнание, напрежение в връзките с противоположния пол, нараства вероятността от повреди, произшествия, нещастни случаи. 

Луната е в символ Козирог до 20:31ч на 4 юли

Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, доминират конкретността, практичността, рационалността. Като предписание се понижава равнището на състрадателност и съпричастност у хората. В такива дни всичко е подчинено на възприятието на чест, дълг, самодисциплина и отговорност. Ключовите думи са акуратност, старание, неотстъпчивост. 

Чувствителни елементи на тялото: кости, гръбначен дирек, стави, изключително коленете – могат да се влошат болести като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към насъбраните соли. Този интервал е подобаващ за лекуване на коремната област, диафрагмата, гръдния панер, лимфната система. Не правете дълги разходки.

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 21:46ч

Средата на лунния месец. Всички позитивни и негативни качества у индивида се усилват доста. Затова бъдете доста деликатни, с цел да не вземат връх отрицателните страни. Бъдете осъзнати и не позволявайте страстите да вземат връх над разсъдъка. Много е значимо да се резервира спокойствието, да не се спори с близки хора, в случай че държите на връзките. Хората, които в този момент се поддават елементарно на съблазни, могат да ги настигнат неприятни последици. Всичко скрито може да стане очевидно. Да се заобикалят шумните компании и места, където има скупчване на доста хора. Луната в този момент е дейна и се стреми да ни подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние. В този ден е добре да се съблюдават разпоредбите на аскетизма.

Опасен интервал, защото може по едно и също време да донесе наслада, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, до каква степен тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете успокоение и контролирайте страстите си, единствено по този начин ще избегнете неприятностите. 

Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден позитивно въздейства върху мислите. Не се предлага да се яде месо и гъби. Здравето в този момент изисква изключително внимание, изключително при хората, които имат хронични болести (захарен диабет, заболявания на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което стартира в 15-ия ден, може да докара до съществени затруднения. Не се занимавайте със самолечение. 

Романтичните срещи е добре да се отсрочат за друго време.  Този комплициран ден, романтиката е неуместна. Периодът се характеризира с прочувствена неустойчивост. Да се уравновеси психическото положение ще оказват помощ разнообразни медитативни практики, занимания с йога.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с обич, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошаване по-късно. По-добре прескочете този ден.

Подстригване - Неблагоприятен ден за подкастряне. Може да имате неприятности със здравето и неприятно самочувствие. 

Следва 16 лунен ден от 21:46ч на 3 юли до 22:37ч на 4 юли
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР